7 febr

Vanochtend mochten we tot half 9 uitslapen alleen waren we natuurlijk al voor 7 uur ons bed uit, ook wel lekker om alles rustig aan te doen.
Om 10.00 uur werden we de minibusjes ingeloodst en vertrokken naar het vliegveld voor de binnenlandse vlucht naar Chiang Mai, soms kan dat niet doorgaan door weersomstandigheden of bosbranden maar het was wederom heet en geen zuchtje wind.
Het ging allemaal lekker snel en om 5 voor elf vertrokken we al met een klein vliegtuigje, geen idee wat voor type het was maar er konden zo'n 50 personen in.

Eenmaal in de lucht kregen we een snack en glaasje water en toen werd er al weer geland, de vlucht duurde in totaal zo'n 25 minuten. Toch beter dan 8 uur rijden in zo'n minibusje wat zou gebeuren als het vliegen niet door kon gaan.

Daarna met de bus weer naar hetzelfde hotel wat we 3 dagen geleden hier ook hadden (onze koffers hadden ze hier bewaard en stonden keurig bij de kamers)
Vandaag geen lunch erbij en dat gaf ons de gelegenheid eens een lekkere vette hamburger te gaan halen. :) Jeetje dat smaakte wel, de rijst komt wel een beetje mijn oren uit.

Jos en Lex zijn hierna gaan cachen en Annemieke en ik hebben een taxi besteld om nog een keer naar de parasolfabriek te gaan om wat dingen te kopen en te laten beschilderen.

De taxi zou er een half uurtje over doen en daar dan gewoon op ons wachten tot we klaar waren en ons weer terug rijden en dat allemaal voor 2,50 pp.
We hadden ook het jongste stel(Guido en Miranda) van het reisgezelschap bij ons en het was een geslaagde middag met veel lol.


Daarna nog even aan de koffie en lekker relaxen in de hotelkamer.

Vanavond een bbq wat gelijk het afscheidsdiner is, niet dat we al naar huis gaan maar morgenmiddag worden we om 16.00 uur opgehaald om naar het treinstation te gaan waar we dan de nachttrein nemen naar Bangkok.
We zullen daar in de vroege morgen aankomen en dan gaat ieder zijn eigen weg naar de strandhotels voor de laatste dagen.

Morgenochend gaan we nog een fietstocht gaan maken van 30 km. door de rijstvelden, plantages, dorpjes etc. en 's middags nog even naar de dierentuin. We zullen dan weer op de normale tijd (half 7) op moeten staan.
Morgen zal er geen reisverslag komen omdat we dan in de trein zitten maar daarna zijn we er weer.

5 opmerkingen:

Marjan (hekkie) zei

Het is echt een feestje jullie te volgen. Ongelooflijk wat krijgen jullie veel en bijzondere dingen te zien. Wat bijzonder die "langnekken" en idd als je ziet hoe deze mensen allemaal leven, dan baden wij echt in weelde.

Kan me voorstellen dat die vette hamburger er ook lekker inging na al dat rijst.

Geniet lekker van de laatste dagen rust. Heerlijk relaxen na deze toch best vermoeiende trip, dat hebben jullie verdiend. En Paula, niet vergeten je te laten masseren he! Dat kunnen ze heel goed daar en is erg ontspannend.

Geniet ervan!

Groetjes Marjan

Anoniem zei

Wow,

Wat hebben jullie superveel meegemaakt. Jullie halen echt veel uit de dag (als je zo vroeg op moet staan).

De foto's zijn prachtig. Ik vind het ook goed van je dat je foto's van de mensen daar maakt. Dat geeft een extra dimensie.

Straks mogen jullie lekker uitrusten op een mooi stekje.

Geniet ervan,

Jerry

Bianca zei

Wat ziet dat vliegtuig er grappig uit met al die kleurtjes!

Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie zin hadden in een vette hamburger na al die rijst ;)

Leuk dat Jos nog gecached heeft. Zijn er ook nog tb's gedropt?

Heel veel plezier in de trein, en geniet van de laatste week aan het strand!

xxx
Bianca

Jaap zei

Hoi hoi,

Jullie gaan lekker hoor, heerlijk een dagje uitslapen voor zover dat lukt dan en als klap op de vuurpijl een heerlijk westerse vette hamburger, wat kan een mens daarna snakken he ;)

Super dat Jos toch nog even een cache heeft weten mee te pakken. Dat is toch wel leuk natuurlijk want dan heb je er weer een landje bij en dat staat natuurlijk wel leuk.

Trouwens die foto waar Jos het vliegtuig in stapt.... had hij er wel vertrouwen ;)

Ben benieuwd hoe het jullie verder vergaat!

Groetjes,

Jaap

Anoniem zei

Hoi luitjes,
de laatste dagen zijn alweer in gegaan, wat gaat het toch snel allemaal.
Wat een fantastische vakantie was dit om te volgen zeg.......TOP.
Geniet nog ff van de laatste dagen.
Voor dat je het weet zit je weer in het vliegtuig op weg naar je eigen landje, huis en vooral jullie kids.
Groetjes en veel liefs,
Willy