6 febr

De laatste week is ingegaan en na een enorme inhaalslag zijn we weer bij met onze blog.
Vandaag als eerste een bezoek aan een Tempel het zou de laatste zijn.
Na een stevig ontbijt met een omeletje en wat geroosterd brood vertrokken wij om 9 uur met de mini busjes richting de Tempel en deze bleek vlak bij het hotel te zijn.
Het zag er allemaal veel belovend uit een strakke blauwe lucht, een spierwitte Tempel, en geen zuchtje wind gecombineerd met een prachtig uitzicht en de dag kan niet meer stuk.


Daarna gingen we verder want vandaag stond er de langnek stam op het programma.
Ook nu was het niet zo ver rijden en gingen we met z’n allen verdeeld over 4 longtail boten richting de langnek stam.

De vaartocht was wederom geweldig en met hoge snelheid werden we verplaatst en de tocht duurde ongeveer een half uur.


In een heel leuk dorpje woonden dan deze toch wel bijzondere mensen en het was een erg leuke ervaring om dit te mogen aanschouwen.
Al die koperen ringen om hun nek en knieƫn en de eenvoud waar in deze mensen leven,doet je beseffen in wat een ongekende weelde wij verkeren.
Niet iedere bewoner van deze stam was overigens zo fraai uitgedost,het is de keuze je je als bewoner van deze stam zelf kunt maken
Ook samen op de foto behoorde tot de mogelijkheden alhoewel het dan ook eigenlijk wel de bedoeling is dat je iets bij hun koopt.

Er liep ook een aller schattigst jonge pup rond en het bleek uiteindelijk een klein nestje te zijn.

Daarna gingen we terug met de boot om van een heerlijke lunch te genieten.
De rest van de dag waren we vrij en zijn we wat gaan rondlopen door het dorp,er was tenslotte een zondagsmarkt en ondertussen de laatste dagen van de blog ook weer online geplaatst.
Tijdens het diner werden er wat mensen door een of ander engerd gemasseerd,op zich wel lekker maar we hebben nooit begrepen of er nog bijbedoelingen waren.
Daarna zijn we terug gewandeld naar ons hotel en hebben gezellig nog wat zitten kletsen met Annemiek want Lex had zich om gezondheidsredenen tijdelijk afgemeld en morgen gaan we met een binnenlandse vlucht naar Chiang Mai

3 opmerkingen:

Marja zei

Ik moest even een paar dagen bijlezen. Wat zien jullie toch veel dingen, maar ik kan me voorstellen dat jullie ook een beetje "tempelmoe" zijn.
Wat een schattige hondjes, wow, ja en die moet je even oppakken en knuffelen.
Jullie laatste week is ingegaan, wat is dat snel gegaan. Geniet maar lekker van de heerlijke warmte, natuur en strand.

xxx Marja

Bianca zei

Zo, ik heb even een bakkie erbij genomen en ben lekker op mijn gemak bij gaan lezen :D

Wat geweldig dat jullie de panda's toch nog zo goed op de foto hebben gekregen! Ik vind het altijd zo prachtig om te zien hoe ze op hun dooie gemakje zitten te eten. Gelukkig is het nog goed afgelopen met je bril ;)

Wat ontzettend gaaf dat jullie die jungle flight gedaan hebben! Die foto van jullie tweetjes is echt superschattig hahaha! Jullie lachen als een boer met kiespijn. Gelukkig vonden jullie het een onvergetelijke ervaring. Toch maar goed dat jullie jezelf hebben opgegeven.

Wat ziet dat houten dorpje van de langnekstam er lieflijk uit, zo aan het water. Toch wel bijzonder om dat eens te zien. Ik moet er zelf niet aan denken om met al die ringen rond te lopen, brrr. Die puppies zijn om op te vreten! Inderdaad, die moet je wel oppakken!

Jullie hebben schitterende foto's gemaakt. Dat wordt straks een heel mooi album, dat kan niet anders.

Geniet maar lekker van jullie laatste week!

Dikke knuffel,
Bianca

Jaap zei

Hoi hoi,

Het ziet er wel byzonder uit he, die koperen ringen om die nekken. Ik heb toevallig laatst een documentaire gezien over deze stammen. Je moet er toch niet aan denken zeg.

Aah wat lief he zo'n puppie. Die heb je toch niet gekocht hoop ik ;)

Geniet lekker verder!!

Groetjes,

Jaap