5 febr

Vannacht was het voor de eerste keer een beetje koud maar we zitten ook hoog in de bergen en het noorden dus wel te verwachten.
Na het ontbijt zijn we weer vertrokken uit Pai en zouden een rustig dagje krijgen, de rit was ook niet zo lang dus konden we 's middags lekker bij het zwembad liggen of een beetje shoppen.

We hebben een bergstam bezocht waar we onze laatste potloden, pennen, puntenslijpers en gummetjes aan uitgedeeld hebben, deze stam was behoorlijk hebberig en het leken wel geiten die op een zak brood afkwamen.

Even door het dorpje gelopen, foto's gemaakt en weer verder met het busje om weer verder met de haarspeldbochten te gaan.
Nog een uitzichtspunt bezocht en na de lunch kwamen we hier aan in Mae Hong Song waar we de hele middag lekker vrij waren.



Even het dorp rondgelopen waar we nog op zoek zijn gegaan naar een sweater of vest voor Jos want die ligt nog in de koffer in het hotel in Chiang Mai, we konden alleen een weekendtas meenemen voor deze drie dagen.
Helaas niet geslaagd maar de kou valt het reuze mee dus echt erg is het niet.

's Avonds met ongeveer de halve groep op het terras bij het zwembad wezen borrelen en dat was reuze gezellig en daarna naar bed om een uur of half één.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Haaaaai allebei!

Ik moest even een paar dagen bijlezen en dat heb ik net gedaan en het was weer genieten.

De verhalen en de foto's zijn weer prachtig en ook wel fijn dat jullie even bij een zwembad hebben kunnen bijkomen. Er zijn inmiddels al 2 weken om en nu nog eentje te gaan. Geniet er nog maar lekker van en ga zo door met de verhalen en de foto's!

Veel liefs en dikke kus!
Sonja
xxx

Jaap zei

Hoi hoi,

Zo eindelijk ook een beetje rust. Lekker relaxen bij het zwembad is niet verkeerd. Zeker niet als je 's avonds ook nog een lekkere borrel erbij hebt ;)

Ach en als je dan wat van die vluchtige stof in je bloed hebt dan krijg je het meteen weer warm als het al wat koeler was :)

Ik ga gauw weer verder met lezen.

Groetjes,

Jaap